ТОВ "Безпечні наземні рішення" - cертифікований оператор з гуманітарного розмінування.

Важливою подією для нас стала успішна сертифікація як оператора з гуманітарного розмінування. Нові сертифікати засвідчують кваліфікацію нашої команди та здатність виконувати протимінну діяльність за п'ятьма напрямками:
● Інформування населення про ризики пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни● Нетехнічне обстеження місцевості● Технічне обстеження● Розмінування вручну● Очищення району ведення бойових дій

Illustration

Ця подія важлива для нашої організації, оскільки гуманітарне розмінування є важливою складовою для забезпечення безпеки населення територій України та сприяє відновленню соціально-економічної ситуації на територіях які зазнали значних забруднень вибухонебезпечними предметами. Зараз ми маємо можливість діяти у різних напрямках та вирішувати проблеми, пов'язані з залишками війни.
Наша команда пройшла серйозний підготовчий процес і підтвердила нашу готовність використовувати знання та навички для відновлення безпеки в регіонах України шляхом гуманітарного розмінування. Ми пишаємося цим досягненням і завжди готові допомогти в складних ситуаціях тим, хто цього потребує.
Пишаємось, що маємо можливість зробити важливий внесок у процес відновлення та розвитку нашої країни. Ми глибоко вдячні всім, хто підтримував нас на шляху до цього досягнення та вірить в важливість нашої роботи.