За два тижні весна.

Illustration

Вона буде звати на поля наших аграріїв.
Саме болюче для хазяїна, для хлібороба - коли земля замість врожаю стоїть під бурʼянами. Сотні тисяч гектарів українських земель потребують перевірки на безпечність та розмінування. Зараз на деокупованих, та давайте, мабуть, щиро визнаємо на будь якому полі України працювати - це ризикувати життям. Бо або заміновано, або повітряна тривога і відносно безпечне поле може стати небезпечним. Дуже дорогий у українського аграрія хліб, що він вирощує для нас - бо вже десять років це не лише про важку працю - а і небезпеку життю.
Сезонно ми бачимо інформацію, як на мінах підривається агротехніка - а це не лише шкода завдана майну, а і людині яка кермує. Наші агарії, що працюють в надважких умовах особливо Харківщина, Сумщина, Херсонщина - це цивільні Герої сьогодення, які боряться за зернятко, за пишну паляницю на столі українця.
Наша ТОВ «Безпечні Наземні рішення» розуміють усю складність роботи на землі для українського хлібороба і робить все можливе, щоб безпечних полів ставало все більше. Наша команда працює 24/7 з вірою у перемогу і майбутнє, щоб Україна знову змогла і продовжувала бути лідером аграрного імпортеру світу!
Аграрії - працюєте ви на сотці землі чи гектарах, якщо Ви потребуєте гуманітарного розмінування, якщо Ваша земля потребує нетехнічного обстеження телефонуйте нам і ми допоможемо!
Гуртом!
Пліч о пліч!
Хвала рукам, що пахнуть хлібом!