Україна славиться своєю щедрою землею.

Illustration

Україна славиться своєю щедрою землею. Утворення чорнозему в природі триває близько 10 тисяч років. Знищити його можна за мить, коли стається вибух вибухового предмету. Більшість бойових дій на території нашої країни відбувається саме там, де поширений унікальний і дуже родючий ґрунтовий шар. Сірка, яка осідає в ґрунті після вибуху, у реакції з росою чи туманом перетворюється на сірчану кислоту, яка випалює рослинність, бактерії та черв’яків – усе, що формує ґрунт. Знищує унікальні екосистеми, порушує природні процеси.
З огляду на збитки, які військові дії спричиняють не тільки інфраструктурі та населенню України, можна стверджувати, що росія чинить екоцид на нашій території. Багато часу і фахівців потрібно на очищення та відновлення наших земель, водних ресурсів та повітря. Наслідки цієї війни кожен українець відчуватиме на собі дуже тривалий час,через покоління.
Екологія та її вплив на здоров’я кожного українця-є однією з проблем сьогодення.
Наша компанія ТОВ « Безпечні Наземні Рішення» виконуючи гуманітарне розмінування має надію на відновлення природи і ґрунтів і робить все можливе для цього.